Tillbaka/Avbryt
Autoexperten 30p
Hej Lars här kommer ett förslag till den 14-15/4
Lunch: Boeuf bourguignon Med Potatis puré
Konf.
Eftermiddagsfika
Konf.
Middag:
Förrått enrisrökt lax med äggkräm, gurka och fänkål.
Varmrätt: Biff Rydberg ”Klassisk”
Dessert: Cremé brulée med inkokta bär
Boende
Frukost
Pris 995kr/pers. exkl moms
Mvh Jonaz med personal
Lunch: Boeuf bourguignon Med Potatis puré
Konf.
Eftermiddagsfika
Konf.
Middag:
Förrått enrisrökt lax med äggkräm, gurka och fänkål.
Varmrätt: Biff Rydberg ”Klassisk”
Dessert: Cremé brulée med inkokta bär
Boende
Frukost
Pris 995kr/pers. exkl moms
Mvh Jonaz med personal
konferens
Datum: 2016-04-14 - 2016-04-15
Tid: 12:00
Kontaktperson
Jonas Ekström
E-post: jonas@soderbygolf.se